-15%korting met de code DCB15 tot 01/12/2023

Realistische luiaard pluche voor kinderen – knuffel

24,90 39,90 

Dit is een perfecte manier om het leven van uw kind te vergemakkelijken als hij of zij te veel problemen heeft!
Deze kaart is verkrijgbaar in twee ochtenden, zodat u de kaart kunt kiezen die het beste bij u past.

Kies uw luiaard op basis van het voor u ideale materiaal, want het zijn verschillende materialen voor verschillende mensen. De pluche’s van Luiaard zijn realistisch en ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken! Luiaard-pluche’s hebben een speciaal ontwerp aan de onderkant van het potenium en op de vloer, zodat ze comfortabel in gebruik zijn.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Realistische luiaard pluche voor kinderen luiaard pluche dieren a7796c561c033735a2eb6c: Bruin

Een vreedzaam dier

De luiaard is een dier dat veel voordelen heeft voor kinderen, omdat het een vreedzaam dier is, dat ditzelfde gedrag op zijn kinderen overdraagt. Geniet van deze luiaard pluche, uw kind zal het geweldig vinden Deze pluche luiaard is een geweldig cadeau voor natuur- en dierenliefhebbers! Jong en oud zullen dol zijn op dit zeer zachte en realistische pluche. Het is perfect voor aai- en speelsessies. Deze realistische luiaard pluche heeft een zacht en soepel lichaam, waardoor hij er zeer realistisch uitziet. De kwaliteit van de stof is onberispelijk, waardoor dit pluche bijzonder duurzaam is.

Luiaard Collectie

Ontdek onze collectie pluche luiaards, mis niet alle modellen die wij hebben waar u de beste vriend van uw kinderen kunt vinden. Uw kinderen zullen dol zijn op deze vredige luiaards, perfect voor een goede nachtrust.
Pluche harige luiaard 87aa0330980ddad2f9e66f: 32cm

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Bruin

Size

50cm, 70cm

Size

,

Matériau

Coton