-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Schattige olifantenpluche – knuffel

19,90 

De glanzende olifantenpluche is echt glanzend! Het is goed dat je rond kunt lopen, dat je deel kunt uitmaken van je familie, en het is ook goed dat je veel eten hebt! Ja, ze gooit graag water in je gezicht met haar slurf! Laten we ervoor gaan!

Olifanten zijn een van de beste kwaliteitsproducten en dit delicate olifantenbord is een grote favoriet.

Gemaakt van zachte, zijdeachtige stoffen, voelt dit pluche uiterst zacht aan en ziet er ongelooflijk realistisch uit. Deze vloer is voorzien van een doorgang voor eenvoudige reiniging en een vrije hand voor extra schoonmaak.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Knuffel aap pluche Aap pluche Dieren Materialen: Katoen

Schattig olifantenpluche

Het schattige olifantenpluche is erg zacht! Ze houdt van knuffelen en laat u de jungle ontdekken! Ga met haar mee in haar avonturen, aarzel niet! Deze schattige pluchen olifant zal zeker de nieuwe beste vriend van uw kind worden! Superzacht en knuffelbaar, deze olifant is perfect om mee te knuffelen en is een geweldige aanvulling op elke knuffeldierenverzameling.

Onze wijze en welwillende vriend

De olifant staat bekend om zijn ongelooflijke geheugen (hij zou records hebben gebroken in het spel van Dr. Kawashima), zijn wijsheid en zijn lange levensduur. Hij zal voorspoed en goodwill brengen in de harten van de mensen met wie hij in contact komt. Ontdek onze hele collectie olifantenpluchen en u zult er helemaal weg van zijn.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Taille

30cm