-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Pratende grijze hamster – knuffel

19,90 

Dit is een heel bijzondere hamster met een stem . De grijze hamster is zo mooi met zijn kleine, donkere ogen.

Het mooie hamsterspeelgoed is geschikt voor kinderen tot 3 jaar.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Een pratende knuffel

Naast het schattige visuele aspect is dit kleine knuffeldier fantastisch, het weet hoe het met kinderen moet praten. Dit speelgoed zal uw kleintje gelukkig maken. De Pratende Grijze hamsteris een grijze knuffel hamster die tegen je praat als je hem aanraakt. Hij zal ook een aantal van uw vragen beantwoorden en kan zelfs een liedje of twee zingen! Deze hamster is een geweldige metgezel voor zowel kinderen als volwassenen, en maakt iedereen zeker aan het lachen met zijn grappen en grappige verhaaltjes.

De hamster uw nieuwe beste vriend

De hamster is een zeer speels dier. Hij is zeer sociaal en brengt graag tijd door met mensen. Zijn goede humeur werkt aanstekelijk, dus wees niet verbaasd als u hardop lacht als u een pratende hamster in huis heeft. Het is een heel schattig dier dat we graag knuffelen. Vind al onze hamsterknuffels op de website.
Otter pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe