-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Schattig donkerbruin pluche paard – knuffel

58,90 

Als u op zoek bent naar een leuke tijd in de regen, moet u eens kijken naar deze praktische paardenpluche mist. Dit veld bestaat uit grote velden, waardoor het zeer aangenaam is om naar te kijken!

Deze tuin is heel mooi en gemakkelijk te hanteren, dus ik hoef me nergens zorgen over te maken! Hij heeft de perfecte opleiding voor mij om dit te kunnen doen, en de manier waarop hij het doet is heel praktisch en realistisch. Hij zal snel de beste vriend van uw kind worden!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Knuffelbaar bruin pluche paard Materiaal: Katoen

Een pluche paard

Dit pluche paard zal een goede vriend zijn voor uw kleine jongen of zelfs meisje! U kunt dit pluchen paard cadeau geven voor de verjaardag of het kerstfeest van uw peuter.
Deze prachtige bruine paardenpluche is schattig! Hij is ongeveer 65 cm lang, dus ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Het is gemaakt van zachte en duurzame materialen, waardoor het zeer comfortabel is om mee te spelen of op te rusten. Bovendien zien zijn heldere ogen en plastic neus er echt realistisch uit! Kleine ruiters zullen dol zijn op dit schattige pluche!

Het paard geniet van gezelschap

Het paard is een intelligent en vriendelijk dier. Hij heeft een zacht en geduldig karakter. Hij is zeer gevoelig voor liefkozingen en stemmen. Hij is niet graag alleen, hij wordt graag begeleid en maakt graag een wandeling. Het is een dier dat gemakkelijk te hanteren is. U zoekt het juiste paard, vind al onze paardenpluchen op de collectie.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

65cm