-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Schattige roze giraffe van pluche – knuffel

14,90 

Dit is een felroze giraffe met een klein aantal kleine gaatjes in zijn lichaam. U kunt uw lange neus gebruiken om naar uw kleine hoofd te kijken en te zien wat u doet. De giraffe mag het bed van uw kind niet verlaten en mag niet met hem kussen of spugen.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige Gele Giraffe Pluche Dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 12cm|18cm

Een schattige giraffe voor fijnproevers

Er was eens een schattige roze giraffe van pluche die met zijn familie door de seizoenen heen over de savanne trok en zich in overvloed voedde met de bladeren van de kleine struiken. Met de giraffe kan uw kleine meid naar het hart van Afrika reizen en haar fantasie ontwikkelen..

Onze beste vriendin Sophie

De giraffe staat voor vrouwelijkheid, schoonheid, tot in de punten van haar wimpers. Zij is mooi en overvalt ons met haar gratie, haar zachtheid, haar geweldloosheid en haar affectiviteit. In haar aanwezigheid voel je de warmte van haar liefde en de zachtheid van haar vacht.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

coton

Tranche d'âge

> 3 ans