-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Roze schildpad pluche – knuffel

14,90 

Wij hebben de roze kinderpad pluche, die altijd beschikbaar is voor kinderen! Ze houden van spelen, ze houden van praten, ze houden van spelen en ze houden ervan om bij hen te zijn! U kunt ook genieten van uw eten!

Roze schildpad pluche is erg leuk en stil speelgoed voor kinderen. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam. Het is ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Roze pluche schildpad pluche dier Materiaal: Katoen

Roze schildpad pluche

De roze schildpad pluche is een echte traktatie! Zij is op zoek naar een metgezel om de oceanen te ontdekken! Snel, ga met haar op reis!
Deze roze schildpad is gemaakt van zacht en liefdevol pluche. Baby’s en kinderen zullen er dol op zijn vanwege de schattige en pluchen uitstraling. Het is een geweldige decoratie voor de slaapkamer of woonkamer. Ouders zullen er ook van houden vanwege de unieke en schattige uitstraling. U zult het geweldig vinden!

De schildpad, de moeder van ons allen

De schildpad is de beschermer van pasgeborenen. Zij beschermt en begeleidt onze baby’s in deze nieuwe wereld. Zij zal voor uw kleine schat zorgen en hem/haar liefde en troost brengen. De schildpad staat ook voor onsterfelijkheid en wijsheid. Het is een historisch symbool voor vele volkeren en samenlevingen. Ontdek onze collectie schildpaddenpluche op de website.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Size

15cm