-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

SpongeBob Gary Slak Pluche – knuffel

39,90 

Dit is niet de enige manier om het beste uit het verhaal te halen. Als je het niet weet, je naam is Gary en hij is de slammer in de SpongeBob TV serie. Hij is SpongeBob’s huishoudster. Gary is een intelligente en hardwerkende doder, en hij is in de serie te zien als een kat, waar het bij een doder om draait.

De SpongeBob Gary slak pluche is super zacht en knuffelbaar, perfect voor kinderen vanaf 3 jaar. Hij is ongeveer 20 cm lang en heeft een waterdichte kruk. Kleine jongens zullen dol zijn op spelen met Gary en zullen er plezier aan beleven hem overal mee naar toe te nemen. Dit praktische speelgoed is een geweldig cadeau voor Sponge Bob-fans!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Squarepants - 20cm pluche speelgoed, octopus broer kleine slak, zandkrab, patroon, kindercadeau pop, Patrick ster Uncategorized 1ca1764b74dff1e72e60ed: CHINA

Zeeslak

Gary heeft enorme antennes met enorme ogen, zoals een zeeslak, ze zijn een beetje anders dan landslakken, maar dat maakt hem speciaal en uniek. De Gary pluche is een schattige kleine slak uit de populaire tekenfilmserie SpongeBob SquarePants. Deze pluche heeft het uiterlijk en ontwerp van het personage Gary uit de serie, met zijn kleine zwarte ogen en bruine omhulsel. Het pluche is gemaakt van zachte en comfortabele materialen, waardoor het perfect is voor kinderen. Het is ongeveer 20 cm lang en kan volledig met de hand worden gewassen.

Een begrijpende slak

Hij haat baden, ook al leeft hij in water, en eet graag van de vloer. Ook al spreekt hij niet, hij kan heel goed communiceren met SpongeBob.
Squarepants - 20cm pluche speelgoed, octopus broer kleine slak, zandkrab, patroon, kindercadeau pop, Patrick ster Uncategorized 1ca1764b74dff1e72e60ed: CHINA

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

20cm

Kleur

Veelkleurig

Sexe

Unissex

Matériau

Coton