-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Bruine teddybeer sleutelhanger – knuffel

14,90 

Deze pluche sleutelhanger is een fijne bierdruppel, de 10 cm brede schattige teddybeer is gemakkelijk te hanteren en zeer praktisch, zodat de sleutels zeer effectief gebruikt kunnen worden! Het mooiste is dat deze teddyberen symbool staan voor de kracht van een langbenige. U moet er dus altijd rekening mee houden dat u zich in de lucht moet kunnen bewegen en een van uw teddyberen moet kunnen verzorgen. U mag uw kleintje hier heel dankbaar voor zijn!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche Beer Sleutelhanger Bruin Pluche Dieren a7796c561c033735a2eb6c: Bruin

Een sleutelhanger vol tederheid

Deze zachte sleutelhanger met teddybeer is ideaal om geen tijd te verliezen met het zoeken naar die sleutels op de bodem van de tas of om hem even mee te nemen naar Neverland… Deze schattige zachte teddybeer is het perfecte geschenk voor elk kind. Ze zullen dol zijn op zijn zachte vacht en speelse persoonlijkheid. Dit speeltje zal zeker hun nieuwe beste vriend worden. Teddyberen zijn klassiek speelgoed waar kinderen al generaties lang dol op zijn.

Papa Beer

De beer belichaamt een goddelijkheid, een symbool van macht, vernieuwing en zelfs koninklijkheid, want hij was lange tijd de symbolische koning der dieren! Er is een zeer sterke band tussen het kind en de beer, die er altijd is om hem gerust te stellen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Bruin

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

< 3 ans

Size

10cm