-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Kawaii blauwe teddybeer – knuffel

29,90 

Gisteren is het kawaii blauwe teddybier, dat is om te kraken! Dit is geweldig voor kinderen, het is geweldig voor hen, het is geweldig voor het milieu en het geeft veel plezier!

Deze schattige teddybeer zal uw kinderen een goed gevoel geven! Gemaakt van zachte stof, is dit pluche perfect om mee te knuffelen. Kinderen kunnen genieten van dit bier, en u van de goede smaak.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Blauwe teddybeer kawaii pluche dier Materiaal: Katoen

Kawaii blauwe teddybeer

De blauwe kawaii berenpluche is schattig met zijn kleine gezichtje! Het wacht gewoon op u om het veel kusjes en knuffels te geven! De kawaii blauwe beer pluche is een schattige en schattige teddybeer die perfect is voor kinderen en volwassenen. Hij is gemaakt van zacht pluche en is zeer comfortabel om mee te knuffelen. Deze teddybeer is perfect voor kinderen die van dieren houden en een schattige teddybeer willen om te knuffelen. Deze teddybeer is perfect voor elk kind dat van dieren houdt.

Papa Beer

De beer belichaamt een goddelijkheid, een symbool van macht, vernieuwing en zelfs koninklijkheid, want hij was lange tijd de symbolische koning der dieren! Er is een zeer sterke band tussen het kind en de beer, die er altijd is om hem gerust te stellen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Size

50cm