-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Slapende bruine teddybeer – knuffel

29,90 49,90 

Ontdek de slapende bruine teddybeer, de knuffel die je nodig hebt voor heerlijke dutjes! Deze teddybeer houdt van rusten, maar ook van eten (en ja, kijk naar zijn buikje…) en knuffelen!

Deze bruine teddybeer ziet er zo zacht en vredig uit dat je niet anders kunt dan hem knuffelen voor een dutje. Hij heeft een donkerbruine zijdeachtige vacht, grote bruine ogen en een grote neus. Hij is zo schattig dat je hem kwijt wilt !

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche Bruin Slapende Beer Pluche Dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 50cm|60cm|70cm|90cm

Slapende bruine teddybeer

De slapende bruine teddybeer is zo schattig met zijn gezichtje, om op te eten! Hij wacht gewoon op u om het groteknuffels te geven! Deze beer is diep in slaap, het lijkt alsof hij zich nergens zorgen over maakt, enweet je, dat is waar! Bruine beren geven nergens om. Ze slapen 18 uur per dag en eten de rest van de tijd. Deze beren zijn niet echt agressief, maar ze kunnen gevaarlijk zijn als ze zich bedreigd voelen. Gelukkig heeft u niets te vrezen van deze beer, want hij is gemaakt van pluche.

Papa Beer

De beer belichaamt een goddelijkheid, een symbool van macht, vernieuwing en zelfs koninklijkheid, want hij was lange tijd de symbolische koning der dieren! Er is een zeer sterke band tussen het kind en de beer, die er altijd is om hem gerust te stellen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe