-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Wit teddybeer vol liefde – knuffel

49,90 65,90 

Wij hebben het belangrijkste speelgoed voor uw kinderen! Ze moeten hun ware liefde en liefde voor het leven kunnen zien en zien dat ze niet bang zijn om gekwetst te worden!

Lovey White Bear Plush is een sterke, teddybeer met een sterk hoofd en een korte nek. Hij is echt een plezier om bij te zijn en is perfect voor mij om van te genieten. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het eten en de service.

Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bekleed met polystyreen voor een comfortabele uitstraling.

Dit is een ideale oplossing voor speciale gelegenheden zoals evenementen, vakanties, festivals of andere gelegenheden waarbij de gebruiker moet weten wat hij of zij doet. U zult kunnen genieten van de sfeer en ervoor in aanmerking komen.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Witte Beer Pluche Vol Liefde Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|80cm

Teddybeer vol liefde

De liefdevolle ijsbeer pluche is schattig met zijn kleine glimlach! Ze wacht gewoon op jou om haar dikke kussen en knuffels te geven!
Deze prachtige witte teddybeer is vol liefde en tederheid te bieden.
Het is perfect om mee te knuffelen en voor kinderen die van dieren houden. Zijn witte vacht is heel zacht en hij heeft grote, glanzende zwarte ogen die uitnodigen tot tederheid. Deze teddybeer is een geweldige metgezel voor kinderen en zal hen veel plezier brengen.

Papa Beer

De beer belichaamt een goddelijkheid, een symbool van macht, vernieuwing en zelfs koninklijkheid, want hij was lange tijd de symbolische koning der dieren! Er is een zeer sterke band tussen het kind en de beer, die er altijd is om hem gerust te stellen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe