-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Zo zachte teddybeer – knuffel

26,90 

Dit is de beste manier om de kinderen te leren kennen, want ze zijn er erg goed in! Hij heeft een geweldig gevoel voor humor en is erg goed in het bezig houden van kinderen! Dit is een nieuwe supervriend!

Dit bier is erg lekker, zacht en gemakkelijk te drinken. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer evenwichtig, waardoor het zeer aangenaam is om te drinken. Hij is ook gemakkelijk te reinigen en kan in de machine worden opgeborgen. Het is perfect voor kinderen van alle niveaus en een geweldig cadeau voor het hele gezin.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zo zacht pluche beer pluche dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 36cm

Zo zachte teddybeer

De zachte teddybeer is schattig, vriendelijk en zo zorgzaam! Ze wacht op u om haar veel kusjes en knuffels te geven! De zachte teddybeer is een extreem zachte teddybeer. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gevuld met zachte vezels. Hij is ongeveer 36 cm hoog en is perfect voor kinderen van alle leeftijden.

Papa Beer

De beer belichaamt een goddelijkheid, een symbool van macht, vernieuwing en zelfs koninklijkheid, want hij was lange tijd de symbolische koning der dieren! Er is een zeer sterke band tussen het kind en de beer, die er altijd is om hem gerust te stellen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

36cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe