-10%korting met de code DCN10 tot 01/01/2024

Groene militaire uil pluche – knuffel

24,90 

Deze grote militaire eenheid is zeer dynamisch! Hij breekt zijn brood met zijn vrouw en laat zijn haar los! U bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en u wilt een vriend vinden om u te beschermen? Wilt u een vriend zijn?

Groene militaire uil pluche, het is een pluche uil met een uniek militair ontwerp. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en kan voor vele doeleinden worden gebruikt. De kleur is zeer goed voor alle eisen. Hij is ook super schattig en knikt met zijn hoofdje als je hem neerzet.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Uil pluche militair groen Uil pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm

Groene militaire uil pluche

De groene pluche militaire uil is zo grappig met zijn kleine glimlach vol ondeugendheid! Deze pluche zal u graag vergezellen waar u ook gaat! De Groene Militaire Uil Pluche is perfect voor militaire vogelliefhebbers. Dit prachtige pluche is een getrouwe reproductie van een sneeuwuil, een soort die zeer gewaardeerd wordt om zijn smetteloze verenkleed en melodieuze zang. Valkeniers zullen dit prachtige pluche ook waarderen om zijn sluipende en imposante verschijning. Dit pluche is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gevuld met microkorrels voor een ultrazacht gevoel. De Groene Militaire Uil Pluche is een geweldig geschenk voor liefhebbers van vogels en valkerij, en zal zeker gewaardeerd worden door militaire bushcrafters over de hele wereld.

De wijste van alle geleerden..

De uil staat bekend om zijn diepe verbondenheid met wijsheid en intuïtieve kennis. Het brengt alle intelligentie die u nodig hebt in uw huis. Het brengt de magie van het leven in uw huis. Ontdek de hele collectie van onze uilenpluchen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

35cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe