-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Varkentje in berenkostuum – knuffel

19,90 49,90 

Gisteren is het varkentje pluche gekleed als een biertje, dat is om te kraken! Het is een geweldige manier om uw favoriete dingen in handen te krijgen, en om uw kinderen te zien!

Dit kleine, glanzende flesje bier is zo goed als een biertje! Het is schoon en lekker, perfect voor mij om van te genieten. Het wordt vastgehouden en de smaak ervan geeft u een goed gevoel. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat u een goede grip op de vloer heeft. Deze pluche kan een geweldig cadeau zijn voor onderhoudsmedewerkers of iedereen die een enkele pluche wil gebruiken.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Varken in berenkostuum Pluche Varkentje 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|45cm|60cm

Varkentje in berenkostuum

Het pluchen varken verkleed als beer houdt ervan om kinderen aan het lachen te maken! Het speelt veel grappen om hen geamuseerd en gelukkig te houden! Hoe kun je niet vallen voor dit schattige kleine varken verkleed als teddybeer? Met zijn zachte roze vacht en zijn mooie roze gezicht is het onmogelijk om zijn charme te weerstaan! En als klap op de vuurpijl draagt hij een schattig berenkostuum. Hij is perfect voor knuffels en kusjes!

Het varkentje

Het varken is een heel schattig dier, bekend om zijn passie voor het nemen van grote modderbaden en het eten van de hele dag! Hier is een schattig dier!
Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe