-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Schattige vossenpluche – knuffel

19,90 

De vormvaste dweil is zeer vormvast, schoon en gemakkelijk te gebruiken! Het is een geweldige manier om de natuur in te gaan, op straat te rollen en de wereld te verkennen! U kunt het doen met alle dingen in de wereld!

Deze prachtige pluche vos is alles wat u nodig heeft voor een geweldig gevoel in uw interieur.

De hoge kwaliteit van de materialen die worden gebruikt om deze vloerbedekking te maken, is zeer belangrijk voor het schoonmaken en reinigen van de vloer. Bovendien is hij perfect om mee te knuffelen en te spelen. Uw soort zal er dol op zijn.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Knuffel aap pluche Aap pluche Dieren Materialen: Katoen

Knuffel altijd klaar voor avontuur!

Maak je klaar, de schattige pluche vos houdt van reizen! Ze gaat overal heen, rent graag rond in de velden, maar houdt er ook van om ’s avonds te rusten en te knuffelen! De schattige vossen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt. Het pluche is gevuld met zacht dons en is volledig gewikkeld in zijdeachtig bont. Deze dieren zijn perfect voor knuffelen en geborgenheid en kunnen ook worden gebruikt als kussen of speelgoed. De schattige vossenpluchen zijn machinewasbaar en sneldrogend.

Een slim dier

De vos is een sluw dier dat met veel situaties kan omgaan en een echt gevoel voor aanpassing heeft. Maar het is vooral een heel schattig dier.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Taille

30cm