-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Schattige bruine vos pluche Kawaii – knuffel

34,90 

Dankzij hun goede uiterlijk en extreme humor kunnen ze hun kinderen zien. Het leuke speelgoed kan zowel door kinderen als volwassenen worden gebruikt. Dit speeltje is gemaakt van de beste materialen en is zeer gemakkelijk te gebruiken. Uw kind zal het verschil kunnen zien en voelen wanneer het dit product gebruikt. Dit moet een goede manier zijn om meer te weten te komen over het onderwijs van uw kind.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige witte vos van pluche Kawaii Dierenpluche Vos Leeftijdscategorie: > 3 jaar

Schattige bruine vos pluche

Deze kawaii vos is ruim 40 cm van extreme zachtheid en kwaliteit om mateloos mee te knuffelen. Onze vossenpluche is perfect om mee te knuffelen en te spelen! Deze schattige vos is zacht en knuffelbaar, waardoor het een ideale metgezel is voor uw kind. En het brengt zeker een glimlach op het gezicht van uw kind.

Een slim dier

De vos is een sluw dier dat met veel situaties kan omgaan en een echt gevoel voor aanpassing heeft. Maar bovenal is het een heel schattig dier. Onze vossenpluche is perfect om mee te knuffelen en te spelen! Deze schattige vos is zacht en knuffelbaar, waardoor het een ideale metgezel is voor uw kind. Bovendien tovert het zeker een glimlach op zijn gezicht.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériau

COTTON

Size

40cm