-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Zacht vossenpluche – knuffel

19,90 74,90 

U ziet hoe goed dit is! Dit is een goed idee als u uw kinderen tevreden wilt houden. Met betere materialen (middelgroot tot groot) zijn de speeltjes voor mij het ideale gereedschap om te spitten of te meppen. U kunt ook uw grote nietjes gebruiken om een betere top te maken.

Dit is een uiterst comfortabele en veilige vloer, waarvan het beste is dat hij gemakkelijk te gebruiken is.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zacht pluche vossenpluche Dierenpluche Materiaal: Katoen

Pluche altijd klaar om te feesten!

Maak je klaar, de pluchen vos gaat alles bewegen! Ze houdt van rennen, de wereld ontdekken, en het liefste speelt ze verstoppertje met kinderen!
Knuffel met deze schattige, superzachte pluche vos! Dit schattige vosje wordt vast en zeker de nieuwe beste vriend van uw kind. Gemaakt van zachte, hoogwaardige materialen blijft deze vos jarenlang schattig en knuffelbaar.

Een slim dier

De vos is een sluw dier dat met veel situaties kan omgaan en een echt gevoel voor aanpassing heeft. Maar het is vooral een heel schattig dier.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Materialen

Katoen

Leeftijd

> 3 jaar