-10%korting met de code LOV10 tot 29/02/2024

Pastel blauw walvis pluche, het zachtste kussen ooit – knuffel

29,90 59,90 

De walvispluche is zeer comfortabel, omdat kinderen en jongeren zich er prettig bij voelen. De walvispluche is veilig en comfortabel, zodat hij door kinderen en jongeren kan worden gebruikt om hen te helpen. Deze prachtige walvis wordt het nieuwe beste vriendje van uw kind. Het is perfect voor gebruik in situaties waarin u verzorgd moet worden, of wanneer u een probleem hebt. Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit een geweldige manier om uw kind tevreden te houden.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Pastel blauw walvis pluche, het zachtste kussen ooit

Het favoriete van de mooie blauwe vinvis is niet zozeer zwemmen in de oceaan als wel knuffelen. En ja, achter dit grote, imposante zoogdier schuilt eigenlijk een teder hartje dat veel liefde nodig heeft. Deze knuffelwalvis is perfect voor uw kleintje. Hij zal het heerlijk vinden om tegen dit zachte en knuffelige speeltje aan te kruipen.

"Het zeemonster

De onschuldige walvis is een bekend gezicht in vele verhalen en legendes. Uw kind zal dol zijn op de fantasie en charme van dit unieke speelgoed.
Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériaux

Coton