-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Zacht rood vossenpluche – knuffel

Deze majestueuze, rode pluche vos heeft een lange, gedurfde, borstelige staart. Het is gunstig gelegen op een rustige locatie. Het is de beste vriend van uw soort! Dit prachtige speelgoed is perfect voor plezier en avontuur. Hij is de lievelingsvriend van uw kind.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Rode zachte harige vos pluche dier a7796c561c033735a2eb6c: Oranje

Zacht oranje vossenpluche

De pluche is een schattige oranje vos met 9 staarten, een iconisch wezen uit de Aziatische mythologie. Mis deze schattige pluche vos niet, hij brengt zeker een lach in uw huis. De pluche vos is ook een geweldige decoratie voor de kamer van uw kind.

Een slim dier

De vos is een sluw dier dat met veel situaties kan omgaan en een echt gevoel voor aanpassing heeft. Maar bovenal is het een heel schattig dier. Deze schattige pluchen vos is de perfecte knuffelvriend voor uw kleintje. Hij is zacht en knuffelbaar, en zal zeker de nieuwe beste vriend van uw kind worden.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

COTTON

Tranche d'âge

> 3 ans