-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Disney pluche van het karakter Pluto – knuffel

27,90 

Bent u op zoek naar een leuke manier om uw Disney-collectie te leren kennen? Bekijk deze Pluto pluche! Dit pakket is gebaseerd op de klassieke Disney-film. Met zijn rijke, hoogwaardige materialen is dit speelgoed de nieuwe beste vriend van uw kind. Voeg uw favoriete Disney figuren toe aan uw collectie en neem dit Pluto speelgoed mee naar uw familie!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Een trouwe vriend voor uw kleintje!

Op zoek naar een knuffelige, schattige pluche knuffel om aan uw Disney-collectie toe te voegen? Pluto is de pup voor u! Deze lieve en trouwe vriend staat altijd klaar om plezier te maken. Hij is perfect om mee te knuffelen, en zijn vertederende gezicht zal uw hart doen smelten. Voeg deze schattige metgezel toe aan uw huis en geniet van ontelbare uren plezier en gezelschap!

Voor grote avonturen!

Maak kennis met de Disney pluche van het karakter Pluto! Dit knuffelige hondje is perfect voor Disney-fans van alle leeftijden. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zal hij zeker een hit zijn bij iedereen die van Pluto houdt of gewoon een nieuw knuffelmaatje wil. Hij heeft het perfecte formaat om mee te knuffelen of op avontuur te gaan. Hij komt uit een lange lijn van trouwe Disney vrienden, en hij kan niet wachten om u te ontmoeten.
3 pluto's naast elkaar op een tafel met een flat op de achtergrond

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

COTON

Dimensions

25 cm