-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Dumbo pluche in zijn deken – knuffel

34,90 

Een schattige Dumbo pluche! Een vrolijk wipstoeltje in een blauwe kleur. Het materiaal is zeer moeilijk te vinden.

Deze Dumbo is praktisch speelgoed in de vorm van Disney’s prachtige baby speelgoed. Het is uiterst helder en gemakkelijk te hanteren en is een grote hulp voor kinderen. De ogen van Dumbo Plush zijn lang en slank, en hij heeft een kleine, ronde, roze neus.

Zijn grote ogen zijn expressief en levendig, en hij heeft een zeer sterk lichaam waarmee ik perfect kan spelen. De vloer van Dumbo is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan specifieke normen. Dit is een machine voor langdurige duurzaamheid en zorgt ervoor dat uw gipsplaat glad en gebakken is. De

Dumbo Pluche is een geweldig cadeau voor kinderen van alle leeftijden, en kan worden gebruikt door iedereen die het wil gebruiken.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Dumbo pluche in zijn deken Dumbo pluche Disney a7796c561c033735a2eb6c: Grijs

Dumbo ingepakt

Dit pluche is heel zacht en te schattig. Een baby Dumbo waardoor je jezelf in een deken wilt wikkelen en deze plushie in je armen wilt houden.

Ontdek onze collectie Disney-pluche

Ontdek onze collectie knuffels met uw favoriete stripheld: De leeuwenkoning, de kleine zeemeermin, lilo en stich, mickey, de sneeuwkoningin en vele anderen. Ontdek al onze Disney-pluche op onze website.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Grijs

Matériau

Coton

Tranche d'âge

5-15 ans