-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Minnie Kerstmis pluche – knuffel

29,90 

Dit praktische speeltje is de kleinste Minnie ter wereld met een groot en kleurrijk ontwerp. Een perfect cadeau. Minnie Mouse is het perfecte cadeau! Deze glamoureuze Minnie Mouse is perfect voor Kerstmis in haar warmte en vrolijkheid, met een band van snuisterijen en kusjes. Laat uw kind het doen! Minnie heeft goede vaardigheden, goede materialen en is erg leuk om mee te spelen. U kunt de favoriete outfit van uw kind kiezen voor de verjaardag!

Uitverkocht

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Minnie Kerstmis Pluche Disney Pluche a7796c561c033735a2eb6c: Zwart|Rood

Kerstmis Minnie Mouse

De kleine Disney-muis komt voor de winter langs bij mevrouw Claus en geeft u de gelegenheid om te genieten van de cadeautjes voor uw kind. Onvergetelijke en troostende momenten met deze schattige kerstpluche. Dit charmante pakket geeft ook een kijkje in de geest van uw kind. Met mijn favoriete moeder, Minnie, in haar beste slaapkamer, is dit het perfecte speelgoed om mee te spelen en te verwennen.

Ontdek onze collectie Disney-pluche

U vindt onze collectie speelgoed met uw favoriete strips: het Leuwen schilderij, het kleine meisje, lilo en stich, mickey, het sneeuw schilderij en nog veel meer. Bezoek onze Disney-website voor meer informatie.
Disney pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Rood, Zwart

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans

Taille

30cm