-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Bloemenboeket met engelenpluche – knuffel

79,90 

Ik heb een vriendin die voor de maand juli een praktisch pakket heeft gemaakt met een plastic hoes. Ik twijfel er niet aan dat dit een heel bijzonder pakket is. Alle details en de verpakking worden getoond in dit speciale geschenk.

Bloemenboeket met engelenpluche is een perfect cadeau voor kattenliefhebbers. Dit prachtige pakket bevat een selectie van praktische tips en fijne blokjes, met daarbovenop een kleine, roze kattenpluche met engelenhuid. De mensen van de tuin zullen dit praktische materiaal en de plasticfolie kunnen gebruiken om de goede dingen die u van de tuin hebt gemaakt te beschermen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Bloemenboeket met roze engelenpluche voor een boom

Uniek gevoel

Dit Bloemenboeket met Engel Pluche is geschikt voor een prinses, en uw vriendin is een perfecte match. Geef haar dit boeket en laat haar zich uniek voelen op haar speciale dag. Het Engelen pluche bloemenboeket is een mooi cadeau voor dierenliefhebbers en fans van engelen pluche. Dit schattige boeket bestaat uit een mix van rozen, met een engelenpluche.

Valentijnsdag

Valentijnsdag is een van de belangrijkste dagen van het jaar als het om liefde gaat. Er is niets mooiers dan de liefde van je leven een teddybeer te geven om te laten zien hoeveel je van ze houdt. Teddyberen zijn een geweldige manier om uw gevoelens te tonen.
Zeep Rozen Gift Box met Leuke Teddybeer Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Roze|Rood

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

roze

Size

Taille unique

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<5ans