-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Bruin stegosaurus pluche – knuffel

45,90 

Ontdek een geweldig cadeau voor uw soort, het is onze sublieme bruine stegosaurus pluche die te schattig en aanbiddelijk is voor uw soort dat een grote fan is van dinosaurussen!

Deze pluche is een dinosaurus die altijd klaar is voor actie, hij is zeer actief en kan zeer nuttig zijn op een fantastische pluche!

Deze stegosaurus pluche is een echte blikvanger en kan worden genoten door zowel jonge als oude dinosaurusfans! De kleur van de stof maakt dit een uniek en mooi meubelstuk. Bovendien is hij door zijn originele ontwerp gemakkelijk te herkennen tussen de anderen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

De wondere wereld van de dinosauriërs!

Is uw kind een grote fan van dinosaurussen? Maak hem blij met deze bruine stegosaurus pluche is een buitengewoon wezen dat uw kind de wondere wereld van dinosaurussen zal laten ontdekken! Dit pluche is van kwaliteit, heeft een goede textuur en is superzacht. Deze prachtige stegosaurus pluche is een geweldig cadeau voor dinosaurusliefhebbers! Het voelt zacht aan en is zeer duurzaam, waardoor het perfect is voor kinderen.

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

50cm

Matériau

Coton

Kleur

Bruin