-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Druppel dinosauruspop – knuffel

24,90 

Met onze dinosaurus poppenpluche kunt u een dinosaurus theater maken en uw kind laten genieten van het bezoek aan deze dinosaurus.

Dit is een geweldige manier om uw kinderen te laten zien wat ze kunnen.
Tyrannosaurus Rex (T-Rex) is een favoriet bij kinderen. Kinderen kunnen de T-Rex in actie zien of zien hoe hij gespeeld wordt. Ze kunnen ook leren over de wereld van de dinosaurusreuzen. De T-Rex is een zeer bijzonder object dat gemakkelijk te reinigen is en gemaakt is van zeer goed materiaal.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Bruine dinosauruspop Pluche Fantastisch Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

Theater thuis

Deze pluchen pop is gemaakt van kwaliteitsstof, en behalve een pluchen knuffel is het ook een pop, zodat u thuis een theater kunt creëren. Een prachtige 25 cm hoge dinosaurus pluche, gemaakt van zachte polyester stof, met een staart en een stijve kuif op de rug. Eigenaren zullen onder de indruk zijn van de kwaliteit van de materialen en de zorgvuldige afwerking van dit pluche. Kinderen zullen graag met deze donkerbruine dinosaurus spelen, hem overal mee naartoe nemen en hem gebruiken als denkbeeldige metgezel in hun spelletjes. Dit pluche is een geweldig cadeau voor kinderen met een passie voor dinosaurussen of voor iedereen die een nieuw huisdier aan zijn collectie wil toevoegen.

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

25cm

Kleur

Bruin

Matériau

Coton