-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Zwarte draak pluche – knuffel

29,90 39,90 

Als u kiest voor een speciaal cadeau, krijgt u van ons een mooi en delicaat geschenk. Deze gave is de sleutel tot een goede relatie met uw kind. Uw kind kan dit doen met zijn of haar nieuwe kind. Zij kunnen de ruimte gebruiken om hen belachelijk te maken, om hen te laten zien dat zij niet de enigen zijn die getroffen worden en om ervoor te zorgen dat zij niet in de war raken. Of ze kunnen gewoon lekker tegen hun nieuwe beste vriend aan kruipen om tijd op de bank door te brengen. Of u kunt uw tochtwering gebruiken als integraal onderdeel van de spelling van uw kind.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zwarte Draak Pluche Fantastisch Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|42cm|48cm

Een ongelooflijke zwarte draak

Dit is een ongelooflijk verhaal met sinaasappels, tarwe en kuif. Volgens de legende bevindt hij zich in een vulkanische berg waar een magisch water wordt gevonden. Een praktische manier om u te verplaatsen!

De draak, de legendarische vogel

De draak is het symbool van het land. Het is het beste van alle elementen: zicht, water, eten en drinken. Als spirituele gids is het een verpletterende band in ons leven, dankzij zijn krachtige en verpletterende eigenschappen. Op de website vindt u meer informatie over onze producten met speciale aanbiedingen.
Draak pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Zwart

Matériau

Coton