-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Veelkleurig lichtgevend eenhoornpluche voor kinderen – knuffel

34,90 

Dit mooie, prachtige patroon zal een grote hulp zijn voor kinderen die er meer over willen leren! De grote pluche eenhoorn is een praktische en beschermde structuur waarmee de kleinste kan worden beheerd. Het grote, felgekleurde scherm is ook een goede manier om kinderen te leren over verschillende kleuren en hoe te zien bij verschillende lichtomstandigheden. Dit materiaal zou een favoriet moeten zijn in de collectie van uw soort. U kunt er nu van genieten!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Breng wat magie in uw leven!

Maak kennis met de meest magische nieuwe vriend voor uw kleintjes – de gloeiende eenhoorn pluche! Deze kleurrijke eenhoorn komt tot leven met een simpele aanraking, dankzij de ingebouwde lichtjes. Kinderen zullen graag dag en nacht met deze zachte en knuffelbare knuffel spelen. De verlichte eenhoornpluche zal zeker de nieuwe favoriete metgezel van uw kind worden. Zijn schattige gezicht en kleurrijke manen zullen zeker in de smaak vallen, terwijl zijn unieke lichtfunctie zeker zal verblinden.

Een knuffel en ook een nachtlampje!

De eenhoorn is een zeer vriendelijk, zachtaardig en aanhankelijk wezen dat dol is op kinderen en tijd met hen doorbrengt. Ze zijn heel rustig en meditatief, maar ook heel speels als ze in de stemming komen. Men zegt dat de Eenhoorn de kracht heeft om gewonde harten te genezen en vreugde te brengen in het leven van mensen. Deze prachtige heldere eenhoornpluche is perfect voor kinderen van alle leeftijden. Het is zeer zacht en knuffelbaar, waardoor het een geweldig knuffelmaatje is.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Dimensions

38cm

Matériau

Polyester