-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Hermeliaanse Harry Potter pluche – knuffel

29,90 

Dit is Hermelien, de vriend van Harry Potter. Hij is het kleinste lid van de familie Zweinstein. Hij heeft een goed idee om hem te helpen met zijn werk.

Deze plek is perfect voor Harry Potter fans! Hermelien is een held in de serie en dit pakket is een geweldige manier om uw vaardigheden te laten zien. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is 30 cm hoog. De hoge kwaliteit van het materiaal en de hoge kwaliteit van het hout maken dit blad zeer duurzaam. Hermelien is een geweldige keuze voor geweldige ervaringen!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Harry Potter Pluche Materiaal: Katoen

Een mooie heks

Deze Hermelien heksenpluche van het huis Gryffindor is zo schattig dat uw kind er verliefd op zal worden. Hermelien Granger, geboren op 19 september 1979 en 11 jaar oud toen ze naar Zweinstein ging, is een jonge heks. Hermelien is de dochter van het Dreuzelpaar Granger en is bijzonder goed in magie. In haar eerste jaar werd ze goede vrienden met Harry Potter en Ron Wemel

Word de grootste van alle tovenaars

Ontdek onze ongelooflijke collectie Harry Potter pluche speelgoed, rechtstreeks uit het beroemde universum van J.K Rowling! Ga op avontuur met Harry, Ron en Hermelien en ga naar Zweinstein om magie te leren en de grootste tovenaar ter wereld te worden!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

30cm