Nachtlampje olifant pluche Fantastisch pluche muzikaal a7796c561c033735a2eb6c: Veelkleurig
Olifant pluche nachtlampje – knuffel
-10%korting met de code DCE10 tot 28/06/2023

Olifant pluche nachtlampje – knuffel

69,90 

Aangezien het nu bedtijd is, is dit de beste vriend van uw baby. Als u wilt dat uw kinderen lekker eten, moet u deze roestige snack kunnen gebruiken. Zorg ervoor dat u deze praktische kit niet vergeet te gebruiken

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Netherlands, België en Zwitserland
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Nachtlampje olifant pluche Fantastisch pluche muzikaal a7796c561c033735a2eb6c: Veelkleurig

Een zacht muzikaal schommelen

Dit pluche olifant nachtlampje is te schattig voor de nacht. Met zijn zachte muzikale slaapliedje zal uw kind snel in slaap vallen.

Geen angst meer voor het donker!

Voor baby’s is het nachtlampje een essentieel onderdeel van hun slaap, want de baby wordt niet wakker als het overal donker is. Versier de plek waar hij slaapt met een pluchen nachtlampje dat geweldig is.
Nachtlampje schildpad sterrenhemel projector Fantastisch pluche muzikaal a7796c561c033735a2eb6c: Bruin

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Veelkleurig

Matière

Coton

Size

30cm