-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Hilda met hert pluche – knuffel

24,90 

Onze hilda wit hert pluche, is van een tekenfilm genaamd “Hilda”, waar deze prachtige witte bij hoort. Dit plaatje helpt uw kind eraan te wennen dat het een roestig plaatje is. Uw kind moet deze liner gebruiken als bedekking voor de volgende doeleinden

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Hilda hert pluche wit hert 87aa0330980ddad2f9e66f: 21cm

Kalmerend pluche voor kinderen

Dit pluche is gemaakt van hoogwaardige stof, de belangrijkste kwaliteit is dat het een rustgevend pluche is voor kinderen

Herten pluche collectie

Ontdek onze collectie hertenpluche die uw kinderen graag zullen versieren of mee zullen spelen. Dit hertenpluche wordt de nieuwe beste vriend van uw kind.
Reuzenhert pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 110cm|30cm|40cm|50cm|60cm|75cm|90cm

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

21cm

Kleur

Wit

Matériau

Coton