-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Zamasu pluche – knuffel

18,90 

Een schattige kleine pluche van een van de helden van de Dragon Ball manga, Zamasu. Als u een fan bent van het Dragon Ball-universum, zult u kunnen genieten van dit kleine pakket met de kleinste verzameling personages die u mee kunt nemen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de Zamasu pluche gemaakt om lang mee te gaan en uw kind zal graag tegen deze zachte en knuffelbare knuffel aan kruipen. Bovendien is de Zamasu pluche een slim en decoratief meubelstuk dat ideaal is voor de keuken in uw huis. Maak de Zamasu pluche je eigen en laat je kinderen genieten van de schoonheid van hun eigen Zamasu!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zamasu Pluche Dragon Ball Plush Manga a7796c561c033735a2eb6c: Groen

Zamasu

Een zacht pluche voor ongelooflijke avonturen in het Dragon Ball-universum. Zamasu is een Kaiô Shins, een God van de schepping. Hij kan vliegen en energieballen gooien. Deze schattige pluche is perfect voor kinderen van alle leeftijden en zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren. Mis deze prachtige Zamasu pluche niet!

De kracht van Dragon Ball in pluchen speelgoed

Ontdek onze collectie dragon ball pluche met de beeltenis van uw favoriete helden. Sangoku, Sangohan of de schurk Freezer. Beleef alle avonturen van uw favoriete Dragon Ball opnieuw met deze pluchen.
Drakenbal pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Groen

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

0-15 ans

Taille

22cm