-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Hello Kitty pluche met een schattig kostuum – knuffel

19,90 

Hier is de Hello Kitty pluche met een schattig kostuum!

Deze superschone en zachte pluche is een sleutelhanger, perfect voor uw kleintje. De sleutelhanger maakt het gemakkelijk voor het kind om aan dit speelgoed te wennen.

De hanger is origineel en kan worden gebruikt als een geweldig hulpmiddel bij het Hello Kitty-ontwerp.

Deze kleine, glanzende Hello Kitty-pluche is een goede manier voor kinderen om met hun glanzende speelgoed te spelen. Hello Kitty is een kat met doe-ogen. Kitty is een groot en slank meisje dat veel nieuwe dingen te vertellen heeft. Ze staat altijd klaar om anderen te helpen en is altijd blij om haar vrienden te ontmoeten. Deze Hello Kitty-pluche is ongeveer 10 cm hoog en is gemaakt van een dikke polyester stof. Het kleurrijke patroon bestaat uit een roze trui, een roze streep in de jas, een kleine zakdoek en een roze cape. Kinderen kunnen spelen met deze prachtige Hello Kitty-pluche.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Een super originele pluche!

Op zoek naar een superleuke en zachte Hello Kitty-pluche? Kijk niet verder dan deze schattige optie! Deze Hello Kitty is een perfecte pluchen sleutelhanger voor uw kleine meid. Bovendien is het gemaakt van originele, hoogwaardige materialen. De hipster Hello Kitty staat zeker goed in elke kamer. Deze schattige pluche is volledig gekleed in een al even schattig kostuum.

De schattigste Hello Kitty ooit

Hello Kitty is zeker het schattigste katje op het internet. Iedereen houdt van hem, je vindt hem in alle mogelijke situaties. Ontdek onze volledige collectie Hello Kitty-pluche op de website.
Hello Kitty pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Wit

Matériau

Coton

Size

10cm