-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Naruto pluche figuur in kluizenaar modus – knuffel

24,90 

Wij stellen u hier een prachtige pluche voor die de hoofdpersoon van de gelijknamige manga Naruto voorstelt. Hier met zijn gele ogen in kluizenaar modus. Fans weten dat deze elite ninja de gastheer is van de 9-staartige vos, en dat hij de leider van het dorp wil worden. Voel je vrij om de anime thuis na te spelen met deze pluche en zijn metgezellen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Naruto pluche figuur in kluizenaarsmodus Manga pluche Naruto pa_a7796c561c033735a2eb6c:

Naruto

Dit is de hoofdpersoon van de serie die zijn naam draagt. Deze manga is erg populair bij de fans. Als je een fan kent, geef hem dan deze ninja pluche.

Le monde de Naruto en peluche

Ontdek onze collectie pluche met de beeltenis van je favoriete helden. Pluche van Uzumaki, Kakashi, Uchiha, Itachi, Bijuu, Kurama, Kyuubi enz. Herbeleef alle avonturen van je favoriete manga en anime Naruto met deze pluche.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Remplissage

Coton PP

Size

20cm