-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Pokémon Dialga Pluche – knuffel

49,90 84,90 

Ontdek deze fantastische legendarische Pokémon, Dialga genaamd, een sauropod-achtige Pokémon met een meestal donkerblauw lichaam bedekt met metaal. Het kan door deze Pokémon als schild worden gebruikt. Geef deze Pokémon Dialga pluche aan uw kind om er veel plezier aan te beleven en ongelooflijke avonturen mee te beleven.
De Pokémon Dialga pluche is een praktische pluche die de perfecte aanvulling is op de legendarische Pokémon. Deze praktische pluche is gemaakt van hoogwaardige materialen en is erg populair bij Pokémon-fans. De Pokémon Dialga pluche wordt ook geleverd met een officieel certificaat van echtheid, wat het nog specialer maakt.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Embleem van de Pokémon Diamond-versie!

Onze ongelooflijke Dialga is een legendarische staal- en drakentype Pokémon uit de vierde generatie, het embleem van de Pokémon Diamond-versie, en tevens de meester van de tijd en rivaal van Palkia, meester van de ruimte.
Geniet van de kwaliteit en zachtheid van onze Pokémon Dialga pluche voor uw kind om mee te spelen.
Deze prachtige Dialga pluche is het perfecte cadeau voor elke Pokémon fan! Gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht aan. De details van het gezicht en het lichaam zijn zorgvuldig gereproduceerd, terwijl de transparante vleugels en kristallen rond de hals het geheel nog indrukwekkender maken

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? De vraag die een hele generatie markeerde… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze hele collectie Pokémon Plush in onze winkel. Vang ze allemaal!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Blauw

Matériau

Coton