-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Pokemon Mew Blauw Pluche (Exemplaar) – knuffel

24,90 

Val voor deze schattige Pokémon Mew Blue pluche en geef de meest schattige knuffel. 18 cm lang, dankzij de kwaliteitskatoen voor optimaal comfort. Dit Pokémon-figuurtje is zacht en licht en kan worden gebruikt in de keuken.

Pokémon zijn de mascottes van een hele generatie en worden gebruikt door duizenden kinderen over de hele wereld. Mew is een van de populairste Pokémon en maakt deel uit van de eerste generatie van deze magische wezens. Pokemon-fans kunnen kiezen voor deze officiële Mew-pluche, die blauw is met een dun laagje. Dit speelgoed is perfect voor kinderen en jongeren die Pokémon willen spelen of die een goed idee willen hebben hoe het moet.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? de vraag die een hele generatie… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze winkel. Vang ze allemaal! Deze Pokemon pluche is gemaakt van hoge kwaliteit pluche. Hij voelt zacht aan en is zeer aangenaam om te knuffelen. De ogen zijn van stof en laten niet gemakkelijk los, waardoor het veilig is voor kinderen. De oren zijn van stof. Deze pluche vertegenwoordigt de blauwe Mew pokemon perfect.

Mew blauw

Schattig en zacht, de blauwe Miew Pokemon pluche zal de perfecte knuffel zijn! Een rustgevend en troostend pluche dat we graag knuffelen.
Pokemon Mew Blauw Pluche a75a4f63997cee053ca7f1: 11cm-30cm

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren