Pokemon Tortank pluche klaar om te verdedigen Pokemon pluche Materiaal: Katoen
Pokemon Blastoise pluche klaar om te verdedigen – knuffel
-10%korting met de code DCE10 tot 28/06/2023

Pokemon Blastoise pluche klaar om te verdedigen – knuffel

19,90 

U moet uitkijken naar dit praktische Pokemon speelgoed dat u bezig zal houden. Het is de perfecte manier om de aandacht van uw kind te trekken! Zacht en aangenaam, Tortank is geruststellend en beschermend voor het grootste geluk van uw kinderen!

De Tortank pluche is perfect voor Pokemon fans! Hij is het officiële logo van de franchise en is gemaakt van een plastic plaat. De vele details maken het personage zeer realistisch en hun grote ogen zijn goed. Zowel kinderen als volwassenen zullen van dit pakket kunnen genieten!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Netherlands, België en Zwitserland
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pokemon Tortank pluche klaar om te verdedigen Pokemon pluche Materiaal: Katoen

Tortank klaar om u te verdedigen!

U zult dol zijn op deze geweldige Pokemon pluche van Tortank! Altijd voor u klaar en bereid om alles te doen om u te verdedigen! Tortank Pokemon pluche klaar om de rechten van uw kind te verdedigen! Deze prachtige pluche van Tortank, de eerste generatie water-Pokemon, is een geweldige manier voor uw kind om zijn liefde voor deze fantastische wezens te tonen. De weelderige details en superieure kwaliteit van dit heerlijke pluche maken het tot het perfecte eerste speelgoed en aandenken dat elke Pokémon-fan zal willen hebben. En met zijn bezorgde en gerichte zwarte ogen is deze kleine Tortank klaar om te vechten voor gerechtigheid of in ieder geval het geluk van uw kind!

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? de vraag die een hele generatie… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze winkel. Vang ze allemaal!
Pokemon Tortank pluche klaar om te verdedigen Pokemon pluche Materiaal: Katoen

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Taille

20 cm