-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Pokémon Vulpix pluche – knuffel

50,90 

Wilt u een vieze en vuile Pokémon Vulpix zien? Mis het niet! Dit kleine en compacte speelgoed is perfect voor kinderen en jongeren. Als u het niet als decoratie of cadeau gebruikt, is het een must-have voor elke Pokémon-fan. Vergeet niet deze delicate pluche voor uw eigen doeleinden te gebruiken.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pokemon Vulpix Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 24 cm

Zacht en klein

Deze Pokémon Vulpix pluche is zacht en klein, wat hem praktisch en schattig maakt. Hij kan worden gebruikt als decoratie bij de hele Pokémon pluche collectie. Uw kind zal er dol op zijn. Vulpix is een kleine Pokémon die lijkt op een vos. Zijn lichaam is roodbruin en zijn borstelige staart heeft zes oranje punten. Hij heeft grote aubergine ogen en spitse oren met een zwarte binnenkant. Op zijn voorhoofd staan drie krullen van oranje vacht. Elke poot heeft drie tenen, en Vulpix heeft ook crèmekleurige vacht op zijn buik en pootgewrichten. Bij de geboorte heeft de Vulpix slechts één witte staartpunt. De kleur van de staart wordt geleidelijk lichter naarmate de Vulpix ouder wordt, tot alle zes punten crèmekleurig zijn als volwassen dier.

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? De vraag die een hele generatie markeerde… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze hele collectie Pokémon Plush in onze winkel. Vang ze allemaal!
Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

24 cm

Kleur

Orange

Certification

CE