-15%korting met de code DCB15 tot 01/12/2023

Bruine bierhart pluche – knuffel

19,90 29,90 

Maak kennis met de bruine hartjesbeer, die van liefde houdt! Dit betekent dat u mensen een goed gevoel kunt geven en dat u hen kunt helpen de betekenis te begrijpen van de dingen die zij voor u doen! Maar zelfs als u dit praktische advies niet heeft, bent u de nieuwe beste vriend van uw kind.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Bruin hart pluche beer Valentijnsdag pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|50 cm

Bruine beer hart pluche

De bruine hartjesbeer zit vol zoetheid en onschuld! Het symboliseert de zuiverheid en eenvoud van de liefde die u hebt voor de persoon aan wie u het geeft! De bruine hartenbeer is een zeer unieke en bijzondere pluche. Hij is met veel zorg en aandacht gemaakt en is perfect om mee te knuffelen en te spelen. Teddyberen staan bekend als van zeer goede kwaliteit en kinderen zijn er dol op. Deze teddybeer is dus perfect als geschenk of als een eenvoudige daad van vriendelijkheid. Het zal de ontvanger zeker bevallen en geliefd en verwend worden.

De dag van de liefde

Valentijnsdag, 14 februari, is wereldwijd bekend! Het is een dag om de liefde voor onze geliefde te tonen en hem of haar te vertellen hoeveel hij of zij ons leven beter maakt!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe