-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Bruine teddybeer Liefde – knuffel

Hier is de bruine teddybeer Love, die schattig is! Dit geschenk werd u gegeven op 14 februari, en zal u helpen in het stressvolle moment van de verkoop van uw goederen! Vergeet niet het cadeau mee te nemen en voor uzelf te houden!

Geef uw kind een liefdesbeertje en neem het mee! Deze teddybeer is helder en zacht, en het is de perfecte manier om mij een goed gevoel te geven. Het is ook heel goed te maken, dus perfect voor kinderen. De felgekleurde pluche is zeer goed zichtbaar, en uw kind kan er doorheen kijken als hij of zij dat wil. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Bruine Love Bear Pluche Valentijnsdag 87aa0330980ddad2f9e66f: 40cm|50 cm|60cm

Bruine teddybeer Liefde

De Love brown teddybeer is zo schattig! U kunt het cadeau doen en dan elke avond in de armen van uw geliefde leggen, die aan u zal denken als hij of zij in slaap valt!

De dag van de liefde

Valentijnsdag, 14 februari, is wereldwijd bekend! Het is een dag om de liefde voor onze geliefde te tonen en hem of haar te vertellen hoeveel hij of zij ons leven beter maakt!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe