-10%korting met de code DCN10 tot 01/01/2024

I Love You kawaii teddybeer – knuffel

29,90 

Wilt u een groot en magisch geschenk? Bekijk dan onze kawaii I Love You pluche bier, die schattig is! Deze teddybeer is een geweldige manier om iemand een cadeau te geven met geld.

Profiteer van deze geweldige kans om uw geschenk aan anderen te geven!

Deze schattige kleine kawaii teddybeer is perfect voor bezorgers! Met het “Ik hou van je” logo kunt u uw freeze frame zien. Deze teddybeer is een geweldig cadeau als cadeaubon, cadeaubon of cadeau voor iemand die wil weten wat hij of zij zoekt. Knuffels zijn een universele passie en deze kawaii teddybeer zou een favoriet moeten zijn.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Een bijzonder geschenk!

De I Love You kawaii teddybeer is een geweldig cadeau voor 14 februari of een andere speciale datum voor u en uw geliefde! Het zal de kracht symboliseren van de liefde die u hebt voor de persoon aan wie u het geeft! Een zachte teddybeer met een boodschap van liefde! Deze kawaii teddybeer is perfect om uw liefde aan uw geliefde uit te drukken. Met zijn zachte vacht en zijn boodschap van liefde zal deze teddybeer het hart van uw geliefde zeker doen overslaan.

De dag van de liefde

Valentijnsdag, 14 februari, is wereldwijd bekend! Het is een dag om de liefde voor onze geliefde te tonen en hem of haar te vertellen hoeveel hij of zij ons leven beter maakt!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Size

15cm

Kleur

Bruin