-10%Code RDA10 tot 01/05/2024
OOnweerstaanbaar aanbod!

Brawl Stars Crow in El Primo pluche pakket – knuffel

39,90 

-20%

Omdat uw vaardigheden zo belangrijk zijn, kunt u het pakket Brawl Stars gebruiken om uw geld verder te laten gaan wanneer u uw kind een cadeau wilt geven.

Samengesteld door El primo en Crow, twee zeer bekende personages uit deze tekenfilms, die zeer sterk zijn.

Uw kind zal blij zijn met dit geweldige pakket!

Dit Brawl Stars Crow en El Primo pluche pakket is perfect voor fans van de populaire Brawl Stars! Het speciale etui is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor het ideaal is voor eenvoudig gebruik. De pluche is ongeveer 25 cm hoog en is gemaakt van natuurlijke materialen met originele details.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Brawl Stars Crow en El Primo pluche pack 87aa0330980ddad2f9e66f: 25 cm

Pakket met een onklopbare prijs

Bekijk dit geweldige Brawl Stars pluche pakket, de pluche’s zijn zo schattig en zacht, uw kind zal er dol op zijn. De koning van de gifringen en de worstelaar samen voor een onklopbare prijs die het verschil zal maken voor uw portemonnee en uw kind zal verbazen. Crow en El Primo zijn twee legendarische Brawl-sterren. Ze zijn nu verkrijgbaar als pluchen speelgoed! Beide personages zijn gemaakt van zacht pluche met realistische details. Ze zijn ongeveer 25 cm hoog. Crow en El Primo pluche zijn perfect voor echte Brawl Stars fans!

Brawl Stars pluche collectie

Bent u ook een fan van Brawl Stars? Ontdek onze collectie pluchen speelgoed met het sensationele mobiele spel Brawl Stars. Ga samen met je favoriete helden op ongelofelijke avonturen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

25cm

Matériau

Coton

Kleur

Blauw