-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Kirby pluche met blauwe slaapmutsjes – knuffel

19,90 

Wilt u Kirby gebruiken? U kunt deze roze mini pluche knuffel gebruiken voor uw kinderen of voor uzelf. Hij kan steeds opnieuw worden gebruikt dankzij de eenvoudige manier waarop de pluche wordt gehanteerd. Deze Kirby is zeer aantrekkelijk met zijn blauwe kleur, waardoor u er ook een klap op kunt geven.

Kirby is een geweldig videospelfiguurtje, waar de fans enthousiast over zijn. U kunt Kirby ook bekijken met een witte achtergrond! Deze Kirby-set is gemaakt van sterk en betrouwbaar materiaal, dat ik perfect kan gebruiken. De puntige oren en oranjerode neus brengen dit charmante personage tot leven, terwijl de blauwe slaapmuts hem een schattige en leuke uitstraling geeft. De donkere ogen vormen een praktisch contrast met de geestige stem op de foto, die een expressieve, glanzende uitstraling heeft. De armpjes rusten rustig tegen het lichaam, klaar omijn nieuwe vriend te omhelzen!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Kirby roze pluche met blauwe slaapmuts

Kirby

Breid uw fan collectie uit met deze pluche knuffel met de beroemde roze bal die alles opzuigt. Schattig en zacht, het zal u overal volgen. Droom zacht. Deze Kirby-pluche met blauwe slaapmuts is perfect voor fans van het beroemde videogamepersonage! Kirby is een schattig en innemend karakter, en deze pluche is daar een perfecte weerspiegeling van. Hij is gemaakt van zachte en knuffelbare materialen, waardoor hij ideaal is om mee te knuffelen. Door zijn compacte formaat is hij gemakkelijk overal mee naartoe te nemen, en zijn blauwe slaapmutsje geeft hem een schattige uitstraling.

Al uw favoriete pluchen spelfiguren

Ontdek al onze Kirby plushies in de winkel. Uw kind is gepassioneerd door dit videospel dat een echt modeverschijnsel is geworden, geef hem een geweldig cadeau met een pluche van zijn favoriete spel Kirby.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Remplissage

Coton PP

Size

8cm