-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Minecraft Skelet Pluche – knuffel

15,90 

Houdt uw soort van het videospel Minecraft? Ik moet uitzoeken waar dit over gaat. Een plek waar hij echt kan praten over zijn favoriete videogame en waar hij echt kan praten over de verhalen van zijn favoriete videogame.

De Minecraft Skelet Pluche bestaat uit een heleboel badges en is altijd erg netjes. De pluche is ongeveer 20 cm lang en is perfect voor kinderen en jongeren die Minecraft-spelletjes willen spelen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Minecraft Wolf Pluche Minecraft Pluche Video Game a7796c561c033735a2eb6c: Grijs

Het skelet

De skeletten hebben een pijl en boog, sleutelfiguren in het spel. Een zacht pluchen speeltje dat veel liefde nodig heeft om tam te worden. Dit pluche is gemaakt van een zachte, pluche stof met zachte plastic botten voor kinderen om mee te spelen. De ogen en de mond van het skelet zijn geborduurd, en hij draagt een spijkerjasje met botten erop gedrukt.

100% minecraft pluche collectie

Ontdek onze collectie pluchen speelgoed met uw favoriete videogame minecraft. Is uw kind een creatieveling die dol is op dit bouwspel? Geef hem een geweldige verrassing met een minecraft pluche.
Minecraft pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Grijs

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans

Taille

22cm