-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Sonic Egel Knokkels Pluche – knuffel

21,90 

Wilt u nieuw speelgoed kopen voor uw kind? Ik zou graag de Knuckles-pluche van Sonic zien, de leider van de wildernis. Hij is een groot en belangrijk persoon. Hij is een goede vriend van mij, en hij zal ervoor zorgen dat zijn vriendschap wordt gerespecteerd.

Koop deze Sonic Hedgehog Knuckles pluche en geniet van een zachte en knuffelige knuffel! Knuckles is een hoofdpersoon in de Sonic the Hedgehog videospelreeks. Hij is een van de best gereden egels met een goed oog voor zijn ogen. Fans van het spel zouden van deze gelegenheid gebruik moeten maken!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Amy roze Sonic egel pluche Materiaal: Katoen

Een rood pluche

De felrode kleur van dit pluchen speeltje in combinatie met het unieke ontwerp maakt het een charmant speeltje. Uw zoon zal er graag zijn bed mee delen. De Sonic Hedgehog Knuckles pluche is gewoonweg schattig! Het is gemaakt van zachte, pluche stof, waardoor het uiterst comfortabel is om te knuffelen. Zijn grote puntige oren zijn uiterst gedetailleerd en zijn geamuseerde uitdrukking is aanstekelijk. Dit pluche is perfect voor kinderen van alle leeftijden en zal een geweldige metgezel zijn voor die lange winteravonden.

Sonic, de snelste egel in het universum

Maak kennis met Sonic, de snelste egel in het universum, en zijn bende vrienden, en ga op ongelofelijke avonturen om de wereld te redden van de verschrikkelijke Doctor Robotnik!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Tranche d'âge

2-14 ans

Taille

30cm