-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Klein pluchen aapje – knuffel

19,90 

Laat uw kind leren spelen met dit speelgoed! De zachte katoen van dit knuffeldier is perfect om mee te knuffelen. Jonge kinderen kunnen ook met de messen spelen of ze voor andere doeleinden gebruiken.

De kleine pluchen aap is een geweldig hulpmiddel voor kinderen. Hij is helder en vriendelijk, en zijn helderheid is heel duidelijk. De kinderen zullen hem steeds weer kunnen zien en horen. Het is heel gemakkelijk te maken en schoon te maken en is een geweldige voedselbron voor kinderen die haast hebben om naar de winkel te gaan.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Klein bruin aapje op roze achtergrond

Een heel schattige uitdrukking!

Deze aap is overal klaar voor, met zijn schattige uitdrukking en zijn katoenzachte vacht kun je niet anders dan verliefd worden. Klein en schattig, deze kleine apenpluche is perfect voor kinderen en dierenliefhebbers! Gemaakt van zachte pluche stof, zal iedereen zeker verliefd worden. De heldere ogen, de krulstaart en de schattige gezichtsuitdrukkingen van het aapje zijn om voor te sterven!

Het perfecte idee voor elke gelegenheid!

Of u nu een cadeau wilt geven of iets zoekt om de kinderen tijdens de uren thuis bezig te houden, deze pluche moet precies zijn wat ze zoeken!
Klein bruin aapje op roze achtergrond

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matière

Coton

Produit

Peluche animal

Sexe

Unisexe

Couleur

Marron

Size

15cm