-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Meneer zacht apenpluche – knuffel

24,90 34,90 

Ontdek het zachte apenpluche, dat schattig is en zo aangenaam dat u niet anders kunt dan hem dikke knuffels en kusjes geven! Dit is een geweldig idee om te voorkomen dat de kinderen het huis verlaten, zodat ze kunnen zien wat ze doen!

Dit speeltje is absoluut prachtig! Het is een geweldige manier om te leren en is perfect voor mij om te leren. Het is ook zeer goed uitgerust, met een zachte pluche en sterke stiksels. Het is een geweldig speelgoed voor kinderen en een perfect cadeau voor kinderen!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zachte pluche aap Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|48cm

Zacht apenpluche

De zachte pluche aap is vol liefde en vreugde! Ze houdt ervan om voor kinderen te zorgen, maar ook om ze te laten lachen en ze blij te maken!
Soft Monkey is een schattig en knuffelbaar pluchen speelgoed. Ze is gemaakt van zachte en pluizige stof en heeft een schattige gezichtsuitdrukking. Haar wangen zijn wit, en ze heeft een ondeugende glimlach die ieders hart doet smelten. Ze is ook een geweldige knuffelaar voor zowel kinderen als volwassenen.

Energie opdoen met uw favoriete aap

Aanhankelijk, intelligent, nieuwsgierig en zeer sociaal, de aap is een ideale metgezel. Kruidvat, heeft een zeer krachtige energie! Dus als u de hele dag wilt rennen, springen en twirlen, dan is de aap iets voor u.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe