-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Doraemon lachende pluche – knuffel

19,90 49,90 

Doraemon wordt in veel verschillende vormen gepresenteerd. Met haar grote open wereld, haar tong oranje, is haar uiterlijk net zo mooi als zijzelf. Dit geeft een charmant beeld van de praktische Doraemon pluche.

Doraemon Lachende Pluche is een geweldig meubelstuk van hoge kwaliteit. Fans van Doraemon zullen genieten van deze prachtige foto van hun favoriete personage! De pluche is voorzien van een doorzichtig deksel en een badge van de blauwe kleur op de rand. Dankzij het fijne goud en de lange armen kunt u deze stoel optimaal benutten, zodat u de flexibele structuur op uw stapel of op de vloer kunt gebruiken voor een persoonlijk tintje.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Doraemon pluche met onverschillig gezicht Pluche Dieren Pluche Kat Materiaal: Katoen

Een knuffel die lacht

Met zijn lachende gezichtje is deze Doraemon-pluche zo schattig dat uw dochter of zoon er nooit meer van gescheiden wil worden. Dit is een kwaliteitsproduct waar u van zult houden! Dit schattige en leuke pluche is gemaakt van zachte en duurzame materialen, waardoor het perfect is voor kinderen en volwassenen. Het pluche heeft een schattig en uniek ontwerp en is ook zeer comfortabel om te knuffelen. U zult het leuk vinden om hem te zien lachen!

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans