-15%korting met de code DCB15 tot 01/12/2023

Doraemon pluche met een verbaasd gezicht – knuffel

19,90 49,90 

Geeft u uw baby een nieuw leven? Maak dit Doraemon speelgoed met een groene kaart. Een goed, gebruiksvriendelijk speelgoed voor een kind. Uw kind zal genieten van het comfort van deze nieuwe vriend.

Doraemon is een goede vriend voor kinderen en jongeren. Dit speelgoed heeft een gesloten deur en is erg populair bij kinderen. Doraemon is een goede speelplaats voor kinderen en kan worden gebruikt als speelplaats of speeltoestel. Kinderen kunnen deze speeltuin gebruiken omdat hij zo gemakkelijk en leuk is om mee te spelen.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Doraemon pluche met onverschillig gezicht Pluche Dieren Pluche Kat Materiaal: Katoen

Pluche met een verbaasd gezicht

Deze Doraemon kattenpluche ziet er fantastisch uit met zijn mooie gezicht en opgetrokken wenkbrauwen. Leuk om te zien. Doraemon heeft een verbaasd gezicht vanwege zijn monocle en grote oren. Zijn kleren zijn blauw en wit, met een vleugje oranje. Hij is geliefd bij kinderen over de hele wereld vanwege zijn innemende persoonlijkheid en unieke uiterlijk. Het Doraemon-pluche is gemaakt van zachte en duurzame materialen, waardoor het comfortabel is om mee te spelen voor kinderen van alle leeftijden.

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen, wat een kwaliteit van onze slaap en ons humeur impliceert.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans