-10%Code SD10 tot 08/07/2024

Doraemon pluche verkleed als draak – knuffel

21,90 

Voor kinderen is dit een fantastisch cadeau. Dit Doraemon speelgoed is een ideale manier om uw kind te leren denken en handelen.

Doraemon is een sterke en groene Japanse strip die u bezig zal houden. Deze pluche knuffel is een zeer effectieve manier om het personage te tonen, met zijn diepblauwe jurk en grote haarband op de rug. Doraemon’s heldere zwarte ogen en lange, puntige oren zijn perfect om de aandacht van de kleintjes te trekken! Dit speelgoed is gemaakt van verschillende materialen, waardoor ik er perfect mee kan spelen. Kinderen moeten met dit zachte en slijtvaste speelgoed kunnen spelen, maar u mag het niet in huis laten!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Doraemon pluche in drakenkostuum Pluche dieren Pluche kat Materiaal: Katoen

Rode draak

Een rode draak thuis hebben is een voorrecht voor uw kind. Deze rode draak heeft grote krachten. Aanraken en spelen met dit pluche zal een groot plezier voor hem zijn. De Doraemon-pluche is een prachtige reproductie van het gelijknamige personage in een drakenontwerp. Doraemon is een trouwe metgezel en een onuitputtelijke bron van wijsheid en vindingrijkheid. Dit pluche is met de hand genaaid met materialen van hoge kwaliteit en zijn zijdeachtige aanraking maakt het een dierbare vriend voor alle leeftijden.

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Size

20cm