-10%Code SD10 tot 08/07/2024

Grijze tabby kat pluche – knuffel

De pluche grijze tabby kat vergezelt u graag op al haar avonturen! Het zal u helpen de wereld met uw eigen ogen te zien en het zal u ook beter doen voelen! Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat u uw werk kunt bijhouden en dat u een goede baan hebt!

Deze fijne tabby kattenpluche is een perfect cadeau voor kinderen en pluimvee. Het is gemaakt van een schone, zachte stof en is voorzien van synthetische materialen voor een comfortabele en veilige omgeving. Dit hout is geschikt voor gebruik in huis en voor het milieu, want het is gemaakt van gerecycled materiaal. Het is ook machinevriendelijk voor eenvoudig onderhoud.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Grijze tabby pluche kat Pluche Kat Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm|25cm|35cm|45cm

De grijze tabby kat pluche

De grijze tabby pluche kat is erg knuffelbaar! Ze is ondeugend, avontuurlijk en bereid om alles voor u te doen! Geweldig! Een nieuwe vriend om mee te spelen! Mis dit prachtige pluche niet.

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Grijs

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans